MOBILIERB2B - Un nou concept pe piața din România
Client

MOBILIER B2B

Servicii

Constructie de logo, ghid de utilizare logo, paleta culori brand

Detalii

Creație de logo MobilierB2B

Constructie de logo, ghid de utilizare logo, paleta culori brand

În calitate de agenție digitală, am avut oportunitatea de a colabora cu clientul MOBILIERB2B pentru a dezvolta și testa un concept nou pe piața din România. Una dintre primele sarcini pe care am avut-o a fost crearea unui logo distinctiv și memorabil pentru brandul lor.

Am luat în considerare obiectivele și valorile MOBILIERB2B și am înțeles importanța unei identități vizuale puternice într-un mediu competitiv. Prin urmare, am dorit să creăm un logo care să reflecte profesionalismul, succesul și autoritatea asociate managerilor și mediului lor de lucru din mediul B2B.

Pentru a transmite aceste concepte, am creat un logo în care am integrat iconul M, în forma unei schițe de birou. Această alegere a simbolului a fost menită să atragă atenția asupra profesioniștilor și să creeze o conexiune imediată cu activitatea lor specifică. În același timp, am adăugat o săgeată în colțul din dreapta jos, îndreptată către sloganul brandului, pentru a atrage privirea și a asigura că mesajul este transmis clar și puternic.

Logo-ul rezultat este unic și memorabil, potrivindu-se perfect cu obiectivele MOBILIERB2B și suntem mândri că am putut contribui la succesul inițiativei MOBILIERB2B.

"Capabilă nu doar să asculte, ci să și înțeleagă tipologia de clienții cărora ne adresăm, Sorina a reușit să exprime vizual în mod clar și rafinat un logo cu adevărat reprezentativ. A fost pentru prima dată când am primit în același timp 2 variante de logo valide și ne-a fost dificil să alegem. Proiectul a fost livrat rapid, conform înțelegerii." Iulian Acatrinei - Manager

Logo Design MobilierB2b agentie de branding
Logo Design MobilierB2b agentie de branding
Logo Design MobilierB2b agentie de branding
Manual de brandLogo Design MobilierB2b agentie de branding
Aplicare Logo Logo Design MobilierB2b agentie de branding
Design Logo Logo Design MobilierB2b agentie de branding
Logo Design MobilierB2b agentie de branding
No items found.
Other projects
Alldaynatural - Design Ambalaje Gama Velvet kiss
Design ambalaje

Design Ambalaje Gama Îngrijire Buze Alldaynatural

See project
See project
Remivia Acne Repair - Identitate Vizuală & Design Ambalaje
Design ambalaje

Identitate Vizuala & Design de Ambalaje Remivia Cosmetics

See project
See project