Enigma
Client

Enigma

Servicii

Logo, Brand Identity System, Digital, LP

Detalii

Logo, Brand Identity System, Digital, LP

Enigma este o companie de tehnologie de vârf în domeniul soluțiilor de inteligență artificială și automatizare. Echipa este dedicată să dezlege complexitățile tehnologiei și să valorifice puterea inteligenței artificiale pentru a stimula inovația și a transforma industriile.

Job-ul constru a fost acela de a crea o identitate vizuală care să reflecte clar viziunea și misiunea companiei. Această sarcină a necesitat o înțelegere profundă a tehnologiilor emergente, precum și a cadrului în care Enigma operează.

Identitatea vizuală a trebuit să fie suficient de flexibilă pentru a se potrivi cu o gamă largă de medii și contexte, de la prezentări la conferințe de tehnologie până la platforme de social media și site-uri web. Logo-ul a fost inspirat de litera e, extinsa intr-un mod lichid și transformată în semnul întrebării (?), simbol al misterului și al descoperirii. Am ales o paletă de culori moderne, cu tonuri de mov și verde aprins. Violetul închis reprezintă misterul și adaugă o notă de eleganță, în timp ce verdele conferă o senzație de noutate, prospețime și modernitate. Contrastul dintre aceste culori amplifică impactul vizual al emblemei.

Toate aceste elemente au fost ulterior implementate în toate materialele de marketing și de comunicare ale companiei, inclusiv site-ul web, prezentările de vânzări și conturile de social media. Pentru a menține coerența și recunoașterea brandului, am creat un set de reguli de brand care detaliază utilizarea logo-ului, culorilor și fonturilor.

Acest proiect a fost o oportunitate fascinantă de a traduce esența și viziunea Enigma într-un design vizual care să comunice eficient valorile sale. Identitatea vizuală a fost concepută pentru a reflecta atât natura dinamică a domeniului AI și automatizare, cât și abordarea companiei Enigma de a transforma complexitatea în claritate. Prin urmare, am inclus în designul vizual elemente care sugerează mișcare și transformare.

No items found.
Other projects
Alldaynatural - Design Ambalaje Gama Velvet kiss
Design ambalaje

Design Ambalaje Gama Îngrijire Buze Alldaynatural

See project
See project
Remivia Acne Repair - Identitate Vizuală & Design Ambalaje
Design ambalaje

Identitate Vizuala & Design de Ambalaje Remivia Cosmetics

See project
See project