Alldaynatural - Design Ambalaje Gama Velvet kiss
Client

Alldaynatural

Servicii

Logo design, design etichete si cutii, randari 3D

Detalii

Design Ambalaje Gama Îngrijire Buze Alldaynatural

Logo design, design etichete si cutii, randari 3D

La Acclamé, am fost responsabili de realizarea designului gamei "Velvet Lips" pentru Alldaynatural, ce include o serie de produse destinate îngrijirii buzelor.

Ambalajul: Am ales un carton mat ca baza cutiilor, oferind o experiență tactilă ce sugerează un lux discret. Finisajul mat contrastează armonios cu zonele de amprentă de buze, unde am ales un lac selectiv UV, care reflectă lumina, subliniind voluptatea buzelor.

Elemente Vizuale: Pentru a sublinia poziționarea ca brand de lux, am folosit folio argintiu pe logo și pe alte elementele cheie. Această tehnică nu doar că atrage privirea prin strălucirea sa, dar întărește și calitatea premium al produselor Alldaynatural.

Dinamica Culorilor: Paleta de culori folosește intensitatea roșului Ferrari pentru a atrage atenția, în timp ce vizualele în alb și negru subliniază eficacitatea produsului și captează atenția în mediul online. Această alegere strategică garantează că gama Velvet Lips iese în evidență pe orice raft și captează privirile consumatorilor, atât în mediul online, cât și offline.

Mesajul Brandului: Mesajele de pe ambalaje sunt simple, clare și promit o experiență transformatoare. Cu gama Velvet Lips, Alldaynatural oferă mai mult decât un simplu produs; oferă promisiunea unei îngrijiri naturale și eficiente, învăluită în lux.

Rezultatul este o prezentare a produsului care spune o poveste despre pasiune, lux și naturalețe. Gama Velvet Lips nu este doar o selecție de produse cosmetice de îngrijire a buzelor; este o invitație de a adopta un stil de viață în care frumusețea și naturalețea merg mână în mână. Aceasta este povestea pe care noi, la Acclamé, am țesut-o în limbajul de design al noii game de produse Alldaynatural.

No items found.
Other projects
LotusVet - Branding și Design Ambalaje
Identitate Vizuala

Identitate Vizuala & Design de Ambalaje LotusVet

See project
See project
Mondis - Haine gata de o nouă aventura!
Identitate Vizuala

Strategie, Creație logo, Identitate vizuală

See project
See project