Scroll down

De la idee la brand

Logo, manual de brand, paletă culori, fonturi, ilustrații, design de ambalaje, design social media. Vom crea o întreagă librărie de elemente necesare brandului tău pentru a se exprima vizual.

Cum influențează logo-ul și identitatea brand-ului tău audiența?

Deși nu poți controla niciodată în totalitate ce simt oamenii despre brand-ul tău, poți influența cu siguranță sentimentele lor cu ajutorul designului. La Acclamé, ne place să ajutăm brandurile să-și creeze o identitate vizuală ce pune în practică o strategie de brand bine gândită, ce comunică valorile și mesajele acestuia. Uită-te la doar câteva dintre lucrurile pe care le vei obține atunci când alegi să-ți construiești brand-ul cu noi.

✓ Logo: un simbol sau un design unic care reprezintă brand-ul și poate fi ușor recunoscut.

✓ Culori: o paletă de culori specifică care poate fi asociată cu brand-ul și utilizată în materialele de marketing.

✓ Tipografie: fonturile care sunt utilizate pentru a transmite tonul și personalitatea brand-ului.Imagini: fotografii sau ilustrații care susțin mesajul brand-ului și îl fac mai memorabil.

✓ Simboluri: elemente vizuale simple, cum ar fi pictograme sau icoane, care pot fi utilizate pentru a transmite un mesaj sau a reprezenta brand-ul.

✓ Designul produselor: aspectul produselor și ambalajelor, inclusiv forma, culoarea și materialele utilizate.

✓ Tema grafică: aspectul general al materialelor de marketing, inclusiv a designului site-ului web, a pliantelor și a prezentărilor.

Este important să se asigure coerența și consistența între toate aceste elemente vizuale pentru a crea o imagine puternică și memorabilă a brand-ului.

Obține ofertă de preț

Completează acest formular și te vom contacta în maxim 48 de ore.

Mesaj trimis cu succes! Ne auzim în curând!
Oops! Mesajul nu a putut fi trimis. Dă un refresh și mai încearcă o dată.

Procesul de lucru

Deoarece una dintre valorile noastre este transparența, dorim ca orice proces să fie clar înca de la început.

1

Definirea brandului

Vom desfășura o sesiune de discovery pentru a înțelege brandul, obiectivele și viziunea ta cu privire noua identitate vizuală. Despre ce dorim să discutăm?

Despre companie și obiectivele ei
Scopul, poziționare și obiectivele brand-ului
Arhetip de brand, buyer persona
Produsele brand-ului
Profilul publicului ținta și cerințe
Concurenți

Toate aceste informații vor fi transpune într-un brief, care ne va folosi ca ghid, în procesul de strategie și identitate vizuală.

Research
& Mood board

În perioada următoare vom analiza informațiile primite, competitorii, piața și oportunitățile pe care le oferă și vom crea un mood-board, pentru a vedea dacă traduce vizual strategia propusă și dacă suntem pe aceeași pagină.

După aprobarea acestuia, trecem la designul noii tale identități vizuale.

2
3

Schițe & Rafinare Design

În această etapă, se generează idei și se crează schițe ale elementelor de identitate vizuală, inclusiv logo-ul, culorile și tipografia.

După ce ne asigurăm că propunerile transmit mesajul și personalitatea brand-ului, se refinează și se testează elementele de identitate vizuală, inclusiv logo-ul și paleta de culori, sistemul de fonturi și celelante elemente vizuale.

Implementare

În această etapă, se aplică elementele de identitate vizuală pe toate materialele, oriunde brand-ul intră în contact cu audiența sa. Aici putem include materiale de print, de marketing, paginile de social media, produse și website.

Toate aceste elemente vor fi cuprinse într-un ghid de utilizare, un document de reguli pentru utilizarea identității vizuale a unui brand.

4
5

Livrare

La final vei primi toate fișierele în formatele necesare de print și de web.

Ai văzut proiectele de
identitate vizuală?
see all