Vă ghidăm în călătoria de a construi un brand de succes
Multe firme investesc sume mari de bani în campanii de maketing care eșuează și ajung să se îndoiască de produsele lor. Dar dacă problema nu e produsul, ci felul în care vorbești despre el, felul în care brandul este exprimat vizual?

Împreună vom crea o identitate vizuală ce are la bază o strategie, ce conectează și comunică mesajele brand-ului.

CLIENȚII NOȘTRI

Clienți

100+

Proiecte

300+

Ani de experiență

11+

Clienți mulțumiți

99%
Servicii

Strategie de brand

Strategia este fundația unui brand. Împreună vom identifica cine ești și care e segmentul de piață căruia te adresezi.

✓ Internal Brand - Valori, viziune misiune, scop
✓ Avatar de client
✓ Analiză competitori
✓ Poziționare strategică
✓ Personalitatea brand-ului
✓ Mesaje și poveste de brand
✓ Ghid strategie de brand

Identitate Vizuală

✓ Logo
✓ Sistem de fonturi print & web
✓ Paletă culori
✓ Stil imagini
✓ Iconografie
✓ Ghid de stiluri
✓ Materiale digitale
✓ Materiale de print

Design de ambalaje


✓ Design etichete și cutii
✓ 2 concepte diferite
✓ Randări 3D și mockup-uri
✓ Fișiere print

Web design


✓ Web Design & Development
✓ Wordpress & Webflow
✓ E-commerce
✓ UX & UI Design
✓ Web Maintenance
Cine suntem
Suntem o agenție de design și un partener de încredere pentru clienții care își doresc soluții creative.

Pentru a livra la cel mai bun nivel, săpăm adânc în esența și valorile unui brand, le înțelegem, apoi le aplicam în design.

Acesta este cel mai sigur mod de a trece dincolo de designul de dragul designului și de a oferi consumatorilor un brand care este incontestabil relevant și incredibil de captivant.
Ce spun clienții

M-am simțit întotdeauna fericită că fiecare detaliu stabilit în discuțiile noastre a fost transpus în design și a fost concepută o abordare strategică pentru fiecare produs lansat.

Adriana Goleanu
Fondator- Lotus Cosmetics

Colaborarea a fost ca o frântură minunata dintr-un vals, a curs totul lin, firesc și relaxant, reușind aproape instantaneu să pătrundă în creierul nostru și să vadă exact ceea ce ne dorim să realizeze pentru brandul nostru.

Sabin Mantu
Fondator - Brânzeturi bune

O colaboratoare extraordinară! Seriozitate și promptitudine împletite perfect cu dinamism, creativitate și entuziasm, de 10 ani, colaborarea cu Sorina a fost întotdeauna o rețetă de succes. Cu siguranță vom continua să dezvoltăm și să realizăm multe alte proiecte împreună.

Ali Yildirir
Fondator Grande Gloria
Un simplu logo nu influențează decizia de cumpărare.

Sorina a fondat studio-ul Acclamé cu viziunea de a oferi servicii de design creativ, având la bază un proces strategic. Studio-ul își propune să ofere servicii de design ce rezolvă probleme, au un obiectiv și o audiență bine definită, nu un design care doar umple pixeli. Cu un deceniu de experiență în parteneriat cu companii românești, ea are o înțelegere aprofundată a nevoilor și provocărilor cu care se confruntă sectorul de Retail.

Înainte de a fonda Acclamé, Sorina a ocupat funcția de In-house Art Director, la una dintre cele mai mari companii producătoare de produse cosmetice și household- Grande Gloria Production, iar mai apoi, funcția de Art Director, la agenția de publicitate The Ad-Store România.

Când nu este obsedată de palete de culori, fonturi noi și ambalaje de produse, o găsiți călătorind prin Europa sau studiind și urmând cursuri de strategie și branding.

Sorina Rusu
Fondator / Brand Designer

Modelul de Business

Acclamé formează echipe pentru a răspunde cel mai bine nevoilor unice ale fiecărui client. Avem o rețea strânsă de experți în strategie de brand, copywriting, fotografie, dezvoltare web și strategie SEO, care se unesc cu un singur obiectiv în minte - să vă ajute în dezvoltarea brandului.

Abordarea Strategică

Pornim fiecare proiect ascultând și adunând informații pentru a înțelege mai bine compania dvs. Vom elabora împreună un brief creativ pentru a ne asigura că suntem pe aceeași pagină cu privire la viziunea proiectului, scopul și obiectivele rezultatelor finale. Echipa noastră cercetează în detaliu istoricul companiei dvs., eforturile anterioare de marketing, publicul țintă, obstacolele și rezultatele dorite înainte de a începe creația grafică.

De la creație, la livrare

Vom împărtăși diferite direcții de design din care să alegeți. Vă vom explica gândirea din spatele recomandărilor noastre și vă vom asculta cu atenție. Credem că acest schimb de idei ajută la descoperirea celor mai bune soluții.
Înțelegem importanța de livra la timp și în buget, prin urmare, comunicăm clar despre termene și costuri pentru a menține totul pe drumul cel bun.
Odată ce proiectul dvs. a fost revizuit și aprobat, toate fișierele sunt transmise, în formatele necesare.

Next

Crează-ți identitatea,
înainte să-ți pună alții
o etichetă