Vă ghidăm în călătoria de a construi un brand de succes

Multe firme investesc sume mari de bani în campanii de maketing care eșuează și ajung să se îndoiască de produsele lor. Dar dacă problema nu e produsul, ci felul în care vorbești despre el, felul în care brandul este exprimat vizual?

Împreună vom crea o identitate vizuală ce are la bază o strategie, ce conectează și comunică mesajele brand-ului.

CLIENȚII NOȘTRI

Clienți

100+

Proiecte

300+

Ani de experiență

11+

Clienți mulțumiți

99%
Servicii

Strategie de brand

Strategia este fundația unui brand. Împreună vom identifica cine ești și care e segmentul de piață căruia te adresezi.

✓ Internal Brand - Valori, viziune misiune, scop
✓ Avatar de client
✓ Analiză competitori
✓ Poziționare strategică
✓ Personalitatea brand-ului
✓ Mesaje și poveste de brand
✓ Ghid strategie de brand

Design de ambalaje


✓ Design etichete și cutii
✓ Concepte diferite
✓ Randări 3D
✓ Mockup-uri produse
✓ Fișiere print

Identitate Vizuală

✓ Logo
✓ Sistem de fonturi print & web
✓ Paletă culori
✓ Stil imagini & Iconografie
✓ Ghid de stiluri
✓ Materiale digitale
✓ Materiale de print

Web design


✓ Web Design & Development
✓ Wordpress & Webflow
✓ E-commerce
✓ UX & UI Design
✓ Web Maintenance
Povestea Noastră
La Acclamé, nu doar urmărim tendințele - le creăm. Fondată de Sorina Rusu, brand designer cu peste un deceniu de experiență în design, inclusiv în rol de Art Director în agenții tradiționale de design, Acclamé este rezultatul unei viziuni îndrăznețe. Am observat un decalaj între rigiditatea agențiilor tradiționale și flexibilitatea freelancerilor și ne-am propus să umplem acest spațiu.

Ce Facem

Clientii noștri vin la noi cu o viziune, iar noi o luăm în serios. Specializați în identitate de brand, design de ambalaje și web design, noi construim soluții creative personalizate pentru fiecare client.

Abordarea noastră unică de a aduna talentele potrivite pentru fiecare proiect ne permite să fim agili și accesibili, livrând rezultate în tot ceea ce facem.

De Ce Funcționează

Modelul nostru este terenul perfect de mijloc, combinând calitatea unei agenții tradiționale cu flexibilitatea și accesibilitatea lucrului cu freelanceri. Acest mod de abordare ne permite să servim o gamă largă de clienți, oferind soluții de design de top rapid și în cadrul bugetului.

Filosofia Noastră

Credem în puterea designului de a transforma și de a inspira. Fiecare proiect este o oportunitate de a explora noi orizonturi creative, de a sparge barierele convenționale și de a aduce visurile clienților noștri la viață.

Hai să Colaborăm

Ne pasionează colaborarea cu profesioniști, clienți potențiali și minți creative interesate să împingă limitele branding-ului și designului. Dacă căutați soluții inovatoare sau aveți idei de împărtășit, suntem aici pentru a asculta și a colabora.